Notícies

27-January-2022
Comencen les obres d’embelliment i de millora de canalització d’aigua de pluja del Carrer Sant Andreu
Com ja havia anunciat, l’equip de govern de l’Ajuntament de Santanyí segueix decidit a continuar amb la millora de l’entorn, l’accessibilitat i els serveis dels principals carrers dels diferents nuclis del municipi.
25-January-2022
250.000 € d’inversió per a la il•luminació del carrer Costa den Nofre de Cala Santanyí
L’Ajuntament de Santanyí ha preparat una nova inversió per millorar el servei d’un nucli del municipi; aquesta vegada a l’enllumenat públic de Cala Santanyí.
21-January-2022
La climatització de l’edifici sa Residència de s’Alqueria Blanca ja està enllestida i en funcionament
Les associacions i usuaris de l’edifici conegut com sa Residència de s’Alqueria Blanca ja poden utilitzar el nou sistema de climatització que l’Ajuntament de Santanyí ha instal•lat.
19-January-2022
L’Ajuntament de Santanyí va a FITUR per donar tot el suport al sector turístic del municipi
Com no podia ser d’altra manera, l’Ajuntament de Santanyí ha acudit a FITUR, la fira internacional de turisme més important d’Espanya que se celebra a Madrid, per mostrar a tota la comunitat turística del terme el seu suport.
17-January-2022
L’Ajuntament destina 112.000 a la millora de voreres i espais públics de Cala d’Or
Aprofitant la temporada baixa, l’Ajuntament de Santanyí, cada any aprofita per invertir a millorar els carrers i zones transitades de nucli costaner de Cala d’Or.
14-January-2022
El municipi de Santanyí suspèn els foguerons i les beneïdes de Sant Antoni
En els últims dies, l’equip de govern de l’Ajuntament de Santanyí, ha mantingut diverses converses amb els diferents col·lectius implicats en l’organització de les celebracions de Sant Antoni al municipi.