Soib Reactiva 2020

L’empresa municipal incorpora 6 nous treballadors a través del programa SOIB Reactiva.

L’Empresa Municipal de Serveis de Santanyí, SEMDESA, ha incorporat nous treballadors durant el mes d’abril. I és que, gràcies al programa SOIB Reactiva 2020 el consistori ha sumat sis persones a la seva plantilla per quatre mesos. Aquest programa ha estat promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d'Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l'Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l'Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

Tres d’aquestes noves incorporacions són per l’equip de manteniment i servei de jardineria, i tres per a la neteja d’oficines i edificis públics. La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta del fet que l’Ajuntament hagi pogut fer aquestes contractacions: “per segona vegada, gràcies a aquest programa, podem oferir llocs de feina a joves i aturats en un moment difícil com els que ens està tocant viure. I per damunt de tot, aquestes incorporacions ens permetran oferir un millor servei a la ciutadania, que sempre és l’objectiu de l’Empresa Municipal de Serveis de Santanyí”.

El programa SOIB Reactiva 2020 es destina a la contractació pública a Ajuntaments i Consells Insulars de Balears de persones sense feina per mor de la crisi econòmica generada per la pandèmia de la COVID-19, així com aturats de llarga durada perquè puguin mantenir les seves competències professionals i millorar les seves opcions de trobar altres feines guanyant experiència.