Ja estan llestes les obres d’embelliment dels carrers Boulevard i Ariel de Cala d’Or

La inversió de gairebé 700.000 euros ha suposat una renovació completa dels paviments de dos dels carrers principals del nucli costaner del municipi de Santanyí

Un dels objectius de l’equip de govern de l’Ajuntament de Santanyí, des de l’inici de la legislatura, ha estat seguir donant prioritat als vianants sobre el trànsit rodat a zones d’especial interès, com és el cas del centre de Cala d’Or. Així, es va posar en marxa el projecte de millora, remodelació i adequació dels carrers Ariel i Boulevard del nucli costaner. L’objectiu era donar continuïtat a l’iniciat amb l’avinguda Tagomago, on ja s’havia tirat endavant unes obres que havien donat molt bon resultat. 

La principal actuació ha sigut la renovació completa del paviment de les voreres de les dues vies, i al carrer Boulevard, s’ha deixat tot al mateix nivell. D’aquesta manera, la zona passa a donar prioritat al vianant sobre el vehicle, encara que els cotxes hi puguin seguir circulant. A més, també s’ha aprofitat per renovar tot el sistema de drenatge d’aigües pluvials, així com s’han substituït totes les canonades d’aigües brutes i les d’aigua potable. 

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta del resultat de les obres: “era un projecte que ens feia molta il•lusió poder acabar, i aquesta setmana hem pogut signar el document que les dona per acabades. Crec que és un projecte molt positiu per Cala d’Or, on l’Ajuntament de Santanyí vol ser valent a l’hora d’invertir en millores en els espais públics. Aquests són dos carrers amb molta vida, tant per als veïnats com per als qui ens visiten, i crec que el resultat és fantàstic”.

El pressupost de les obres ha sigut de 696.000 euros, dels quals mig milió, han estat finançats per la borsa de places turístiques, i la resta per l’Ajuntament de Santanyí. La batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, també ha valorat molt positivament el final de les obres i el resultat del projecte: “feia temps que volíem executar aquesta feina, que era molt important per al poble. Tant el carrer Ariel com el Boulevard, són zones on hi ha molts de negocis i punts d’interès. Hem d’agrair a veïnats i propietaris de comerços la paciència i l’ajuda que ens han donat durant el temps que s’han desenvolupat les obres. Teníem l’experiència de les millores a la plaça Eivissa o a l’avinguda Tagomago, i sabíem que una intervenció com aquesta era l’adequada”.