Santanyí celebra la VIII edició de la Cursa Popular per la Dona

Com ja és tradició al municipi de Santanyí, emmarcada en el programa d’actes del 8M Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament organitza la Cursa Popular per la Dona. Enguany s’arriba a la vuitena convocatòria, després que la pandèmia obligués a suspendre l’edició del 2021. Es tracta d’una cursa oberta a tothom, on el més important és passar-ho bé i donar més visibilitat a la lluita del 8 de març. La prova serà diumenge 13 de març a les 10.30 h del dematí, i tindrà un recorregut de vuit quilòmetres, amb sortida i arribada a la Plaça Major de Santanyí; hi haurà tres modalitats: infantil, nordic walking i adults. 

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat molt orgullosa d’haver arribat ja a la vuitena edició d’aquesta cursa: “el nostre municipi fa temps que va crear aquesta prova dedicada a la Dona, i quedarà per sempre en el marc dels actes del vuit de març. I encara és més satisfactori veure com, any rere any, ningú no falla a la cita, quan ja anem per la vuitena edició. Estic segura que diumenge tornarem a repetir l’èxit d’anys anteriors”. 

La VIII Cursa Popular per la Dona està organitzada per les regidories d’Esports  i de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Santanyí, i les inscripcions es poden fer a través de www.elitechip.net.