L’Ajuntament renova la gespa del camp de futbol de s’Alqueria Blanca

Des de fa uns dies, el nucli de s’Alqueria Blanca, ha estrenat una important renovació al camp municipal de futbol; i és que s’ha canviat tota la gespa per una de nova de màxima qualitat. Es tracta d’un dels compromisos d’aquesta legislatura de l’equip de govern que ara s’ha pogut complir gràcies a la inversió de 248.457 euros. El projecte ha rebut una subvenció del Departament de Turisme i Esport del Consell de Mallorca, que s’ha fet càrrec de 216.639 euros del cost total.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha visitat les instal·lacions amb la batlessa pedània de s’Alqueria Blanca i regidora d’Esports, Maria Francisca Rosselló i amb el primer tinent de batlessa, Joan Gaspar Aguiló. Segons ha explicat Pons, “és una gran satisfacció veure com ha quedat aquest camp de futbol. La que hi havia fins ara estava desgastada i necessitava ser canviada. El compromís de l’Ajuntament de Santanyí amb els clubs del terme és mantenir els equipaments en les millors condicions possibles, i aquest no n’és una excepció”.

La feina ha suposat la renovació i col·locació completa de tota la superfície del camp. A més, s’ha canviat tot el sistema de reg, necessari per a camps de gespa artificial, i que ha suposat una inversió de 48.310 €. El club ja ha pogut començar a utilitzar el camp en els últims dies. 

La batlessa pedània de s’Alqueria Blanca, Maria Francisca Rosselló, ha volgut agrair la feina que es fa des de la directiva del CE Alqueria “és com una gran família que està totalment compromesa amb el poble i que fa una gran tasca. Hem de donar les gràcies a tota la directiva, als jugadors, als tècnics i a les seves famílies, són un orgull per al nucli, i els agraïm també la paciència”.