Més de 120 nins i joves participen en les activitats organitzades per l’Ajuntament de Santanyí per les vacances de Pasqua

Com cada any, el departament de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí organitza per als dies no lectius de les festes de Setmana Santa, diferents activitats perquè nins i nines s’ho passin d’allò més bé. Tal com ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “sabem que moltes famílies necessiten una ajuda per aquests dies que els al·lots no tenen classe, perquè els pares han de fer feina. La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santanyí fa una gran feina organitzant aquestes activitats per a totes les edats, que fomenten la germanor i fan poble, i al mateix temps donam un cop de mà a les famílies”. 

Així, 130 nins i nines del terme han participat en alguna de les diferents activitats programades per als dies 11, 12, 13 i 14 d’abril. Al Centre Jove de Santanyí s’ha celebrat les jornades “Viu Pasqua” enfocat als més petits, amb una cinquantena de participants, i al Centre Jove de Cala d’Or han estat 35 Han realitzat tallers de manualitats i de cuina, jocs, competicions esportives i molta diversió. A més, quaranta joves del municipi nascuts entre els anys 2006 i 1987 s’han apuntat al viatge a Portaventura, també organitzat pel departament de Joventut. Totes les activitats han comptat amb el suport econòmic de l’Ajuntament, amb descomptes per a famílies amb dos o més matriculats, per a famílies nombroses o monoparentals.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, i la regidora, Francesca Vidal, han visitat aquest matí als nins i nines que avui s’acomiadaven de l’activitat al Centre Jove de Santanyí. Maria Pons ha volgut agrair la participació a tots, i donar l’enhorabona a tots els qui han treballat per fer possible uns dies com aquests.