L’Ajuntament de Santanyí ajuda als alumnes que s’han de desplaçar fora del municipi per continuar formant-se

Un curs més, l’Ajuntament de Santanyí, a través de la regidoria de Joventut i Educació, convoca les ajudes per als estudiants del municipi que han de sortir del terme per seguir amb els seus estudis. Aquestes subvencions tenen la finalitat de donar suport econòmic a les despeses de mobilitat dels alumnes empadronats al municipi de Santanyí. I se’n poden beneficar tots els qui hagin cursat estudis dels cicles formatius de grau bàsic, de grau mitjà, de grau superior, de batxillerat, d’ensenyaments professionals de música, estudis de tecnificació esportiva i estudis reglats de dansa, que no s’han pogut realitzar en el municipi de Santanyí durant el curs 2022/2023. 

Els requisits per sol·licitar o ser beneficiari d’aquestes ajudes són d’estar empadronats al municipi des de fa cinc anys, i han d’haver estat matriculats de la totalitat del curs o d’un mínim de quatre assignatures, durant el curs 2022/2023. A més, també s’ha d’haver obtingut com a nota mitjana del curs 2022/2023 la qualificació de 5,5. 

Segons ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “l’objectiu de l’ajuntament és donar un cop de mà a les famílies dels estudiants que han de sortir del municipi per seguir estudiant. Estam molt orgullosos d’aquests al·lots i al·lotes que volen continuar aprenent i formant-se, i per això estarem sempre al seu costat”. 

Per aquesta línia de subvenció, el consistori santanyiner té una partida pressupostària d’uns 10.000 euros, que garanteixi poder ajudar a tots els qui es presenten. El termini per fer les sol·licituds va començar dia 1 de setembre, i hi ha temps fins al dia 30 d’aquest mes. Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Santanyí, www.ajsantanyi.net.