El clavegueram de s’Alqueria Blanca estarà acabat abans de final d’any

El clavegueram de s’Alqueria Blanca serà una realitat abans que acabi aquest any, ja que les previsions per part de l’empresa adjudicatària de les obres, Germans Gost, és que: “puguin finalitzar a finals d’octubre o principis de novembre”. Així ho ha comunicat la regidora de Participació Ciutadana i batlessa pedània de s’Alqueria Blanca, Catalina Rigo, la qual, està molt pendent de l’evolució de les obres.

L’execució del projecte suposa una inversió d’1.529.106,32 euros. El finançament de les obres és possible gràcies a un acord de col•laboració entre l’Ajuntament de Santanyí i el Consell de Mallorca, signat pel batle, Miquel Vidal i el conseller de Cooperació local, Miquel Rosselló.
Ambdues parts es comprometen a pagar, cada un, el 50 % del projecte, que està inclòs en el Pla d’Obres i Serveis (POS).

Les obres es varen iniciar a finals del mes d’abril i es realitzaran en una sola fase. La regidora Catalina Rigo, ha expressat que “de moment, no hi hagut queixes veïnals i sembla que les obres van a molt bon ritme”. Rigo també ha comentat que “en s’estiu s’aturaran les obres del centre del nucli urbà, amb l’objectiu de no complicar la circulació i la convivència entre visitants i residents”.

També està prevista la construcció de quatre bombes impulsores que dirigiran les aigües brutes a l’estació depuradora de Santanyí.

La batlessa pedània s’ha mostrat molt satisfeta de que “a la fi, el nucli de s’Alqueria Blanca pugui comptar amb el clavegueram, això suposarà una gran millora per a la població i una major qualitat de vida”.