50 motos i ciclomotors de fins a 125 cc passen la ITV a Santanyí

El Camp Municipals d’Esports de Santanyí ha recuperat un servei que feia molt de temps que els veïnats del municipi de Santanyí esperaven recuperar. Així, en els últims dos dies, 50 motos i ciclomotors de fins a 125 centímetres cúbics han estat revisades pels tècnics de la ITV. I és que la unitat mòbil de la Inspecció Tècnica de Vehicles han fet aquesta setmana dues noves jornades de revisions al terme. Després d’uns mesos en els quals per problemes tècnics l’estació d’inspecció no ha pogut venir a Santanyí, el consistori espera poder organitzar inspeccions amb més regularitat.  

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha visitat als tècnics i propietaris dels vehicles amb el primer tinent de batlessa, Joan Gaspar Aguiló, i s’ha mostrat molt satisfeta del fet que es tornin a realitzar les inspeccions “és una gran notícia per als veïnats del municipi de Santanyí poder tornar a passar la ITV aquí i no haver de desplaçar-se. Hem d’agrair que hi hagi la possibilitat de traslladar aquesta unitat d’inspecció, i des de l’Ajuntament ens encarregam de confeccionar la llista i d’organitzar als veïnats perquè sàpiguen quin dia i a quina hora tenen cita per a futures revisions”. 

Encara no hi ha data per a la pròxima jornada per passar la ITV amb motos i ciclomotors a Santanyí, però l’ajuntament s’encarrega de facilitar als usuaris la gestió, i tan aviat com hi hagi vehicles suficients apuntats, es tornarà a demanar que la unitat mòbil es desplaci fins al municipi.