L’Ajuntament subvencionarà amb 12.000 € el transport d’alumnes fins a l’IES Santanyí

Un any més, l’equip de govern de l’Ajuntament de Santanyí demostra el seu compromís amb la comunitat educativa del terme. I és que per enguany, el consistori santanyiner aportarà, a través d’una subvenció a l’AMIPA de l’IES Santanyí, l’ajuda necessària per garantir transport escolar per als estudiants d’ensenyament no obligatori del curs 2023-2024.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta de poder ajudar a les famílies un any més: “sabem que ajudes com aquesta són fonamentals per a molts de pares i mares, i sempre que estigui a la nostra mà, des de l’Ajuntament de Santanyí col·laborarà perquès els estudiants del terme ho tinguin més fàcil per arribar als centres educatius. De fet, per aquest curs hem augmentat l’aportació que realitzam a través de la subvenció que demana l’associació de pares i mares”.

Tal com ha explicat Maria Pons, per al curs passat, l’ajuntament va atorgar una subvenció de 12.100 € per al transport dels alumnes dels diferents nuclis del terme que s’han de desplaçar fins al poble de Santanyí on hi ha l’institut. Com es tracta d’ensenyament no obligatori, la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears no posa aquest servei a disposició de les famílies dels estudiants. El compromís del consistori és mantenir aquesta línia d’ajudes per garantir el trasllat dels estudiants.