Més de 160 nins i joves participen en les activitats organitzades per l’Ajuntament de Santanyí per les vacances de Pasqua

Com ja és habitual, el departament de Joventut de l'Ajuntament de Santanyí ha organitzat una àmplia gamma d'activitats per als dies sense classe durant les festivitats de Setmana Santa, procurant així un entreteniment enriquidor per als més petits i joves. Segons ha indicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, "som conscients de les necessitats de les famílies en aquests períodes de no escola, especialment quan els pares tenen compromisos professionals. El departament de Joventut de l'Ajuntament de Santanyí fa una feina excel·lent organitzant aquestes activitats inclusives que fan poble i ajuden les famílies en moments com aquests".

En aquest sentit, un total de 164 infants del municipi han participat en diverses activitats programades del 2 al 5 d'abril. El Centre Jove de Santanyí ha acollit les jornades "Viu Pasqua", destinades als més petits, amb 54 participants, mentre que al Centre Jove de Cala d'Or s'han sumat 35 més. Durant aquests dies, s'han dut a terme tallers d'art manual i cuina, jocs, competicions esportives i molta diversió. A més, 40 joves del municipi nascuts entre els anys 2007 i 1988 han gaudit d'un viatge a Port Aventura, també organitzat pel departament de Joventut. A més, avui, altres 35 infants de deu a dotze anys han participat en una jornada esportiva al pavelló municipal d'esports de Santanyí, una iniciativa promoguda pel Consell de Mallorca.

Exceptuant la jornada esportiva, la resta d’aquestes activitats han rebut el suport econòmic de l'Ajuntament, oferint descomptes especials per a famílies amb dos o més infants matriculats, així com per a famílies nombroses o monoparentals.