Més de 700 músics es reuneixen per commemorar els 30 anys de la primera Trobada de Bandes de Música a Santanyí

Més de 700 músics s’han reunit aquest diumenge a Santanyí per commemorar els 30 anys de la primera Trobada de Bandes de Música. L’Ajuntament de Santanyí i el Consell de Mallorca ha organitzat aquesta cita en la qual hi han participat 19 agrupacions de l’illa: Son Servera, S’Almudaina, Pollença, Sóller, Manacor, Inca, Marratxí, Cala d’Or, Selva, Llucmajor, Sa Pobla, Campos, Muro, Binissalem, Calvià, Santa Margalida i Montuïri.

L’esdeveniment ha començat a les 11.30 hores, a l’Escola de Música de Santanyí, amb una cercavila que ha arribat fins a la plaça Major del poble.  A continuació, s’ha fet una tocada conjunta de totes les bandes i un dinar de germanor davant del Centre Jove de Santanyí.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat molt orgullosa d’haver pogut acollir aquesta trobada: “és una gran satisfacció veure tants de músics i tanta música omplint els carrers del nostre poble. Hem d’agrair la participació de tots i cada un d’ells, però també la de tots els que ha ajudat d’una manera o altra perquè hagi estat possible. El compromís del nostre municipi amb la cultura i la música és ferm i continuarà així per molt de temps”.