El municipi de Santanyí present a la London Cycle Show amb les seves rutes ciclistes

Com no podia ser d’altra manera, l’Ajuntament de Santanyí no ha faltat a una de les cites més importants del món del ciclisme, la London Cycle Show, celebrada entre el 22 i 24 d’abril a Londres. Es tracta d’una trobada amb tot allò relacionat amb el ciclisme, des de les marques més rellevants i les estrelles de l'esport fins a les millors bicicletes i equips i els coneixements sobre ciclisme. I Santanyí hi ha acudit amb l’equip de l’Oficina d’Informació Turística, per mostrar  la seva forta aposta per la desestacionalització amb projectes com el cicloturisme i el cicloturisme familiar, amb les 19 rutes creades l’any passat amb la col·laboració de diferents clubs ciclistes del terme. En total són 12 rutes de carretera i 7 de BTT amb sortida i arribada al municipi de Santanyí.  

Des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Santanyí, s’ha valorat molt positivament l’experiència, ja que la proposta del municipi ha despertat força interès entre els visitants de la fira. I és que el municipi compta amb un sector empresarial turístic líder tant pel que fa a la planta hotelera, com els serveis i l’oferta complementària.  

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha remarcat el fet que “Santanyí té molts de factors que el fan interessant per aquells que l’escullen com a destinació per passar el seu període de descans, però la nostra obligació és treballar per trobar nous factors interessants i donar-los a conèixer. La nostra presència a fires com aquesta de Londres és una gran oportunitat per presentar les rutes ciclistes creades l’any passat. L’objectiu sempre és allargar la temporada turística més enllà de l’època estival, i tots els esforços són pocs per ajudar al nostre teixit empresarial”.  

Amb aquesta fira celebrada a Londres, el municipi de Santanyí ha estat present a un grapat de trobades turístiques de gran repercusió, com són la B-Travel de Barcelona, la fira de turisme Destinations Nature de París i FITUR a Madrid.