L’Ajuntament de Santanyí fa una millora de seguretat i accessibilitat al mirador de Cala Figuera

El port de Cala Figuera és un dels indrets més emblemàtics del municipi de Santanyí; la bocana del port és una de les més admirades i estimades, tant pels residents com per qui el visita. Precisament per aquest interès que genera aquesta zona del nucli costaner, l’Ajuntament de Santanyí va construir un mirador a un solar de titularitat pública situat a l’encreuament dels carrers Juan Sebastián Elcano i Hernán Cortés. Ara, l’equip de govern de Santanyí, amb la seva convicció de millorar tots i cada un dels nuclis del municipi, ha fet una inversió al mirador situat sobre la bocana del port. Així, s’ha aixecat un nou mur per delimitar l’espai i per millorar la seguretat dels visitants i els usuaris. A més també s’han fet millores en l’accessibilitat, s’ha ampliat l’àrea del mirador i s’han fet nous espais i bancs per seure. 

Segons ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “es tracta d’una inversió necessària que ajudarà a seguir millorant l’entorn de Cala Figuera, un dels punts més coneguts i reconeguts del nostre municipi. Aquesta no és l’única inversió que tenim prevista, l’objectiu del nostre equip és sempre arribar a tots i cada un dels nuclis de població del terme”. 

Maria Pons ha visitat la zona amb el primer tinent de batlessa, Joan Gaspar Aguiló, la batlessa pedània de Cala Figuera Maria Victòria Klein i el regidor de Serveis Generals, Mateu Nadal. Les obres de millora suposen una inversió de 16.500 euros i han tingut un termini d’execució de dos mesos.