XI FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA VILA DE SANTANYÍ

01-Juli-2023
Caló den Busques. Cala Figuera
22 h
Gratuït

SANDRA FERRÁNDEZ (mezzosoprano)
ORQUESTRA DEL FESTIVAL DE SANTANYÍ
VICENT BALAGUER (director)

Sandra Ferrández: Neix a Crevillent. Finalitza la carrera de cant amb la catedràtica Ana Luisa Chova al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, i obté nombrosos premis i reconeixements.

Orquestra del Festival de Santanyí (OFS): L’Orquestra del Festival de Santanyí és una nova agrupació formada per músics de prestigi d’importants orquestres espanyoles i joves instrumentistes que encara es perfeccionen a centres musicals d’Espanya i l’estranger. Molts d’ells formen part d’orquestres joves de la importància de la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE), la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), la Gustav Mahler Jugendorchester o la Jove Orquestra Europea (EUYO).

Vicent Balaguer: Nascut a Benaguasil (València), és professor de violí al Conservatori Professional de Torrent i professor convidat al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. És concertino convidat habitual de l’Orquestra Simfònica de Navarra, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, i de les orquestres de València, Comunitat de Madrid, Tenerife, Galícia, Castella i Lleó i Cadaqués i concertino-fundador del Collegium Instrumentale de València. És professor de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana i l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans.

Reserva d’entrades a www.ticketib.com

Organització: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí .