Ja són aquí les Festes de Sant Miquel de Calonge

El nucli de Calonge està en marxa per a les Festes de Sant Miquel 2023. Dissabte dia 16 de setembre a partir de les 20.00 serà el moment per a la posada de la bandera de les festes, la cercavila amb els gegants i els xeremiers, i el primer ball dels arcàngels i el dimoni de Calonge. Tot seguit hi haurà la mostra de ball mallorquí a càrrec de Es Majoral i Aires d’Andratx, i per acabar, ballada popular amb Es Revetlers i Sonadors Sonats. 

El programa de festes inclou actes per petits i grans durant les pròximes setmanes, especialment concentrats en divendres, dissabtes i diumenges. Així, podrem gaudir de la XXIV anada amb carro, muntura, bicicleta o pau a Mondragó des de Calonge. També la ja tradicional Trobada de ball en línia, que enguany compleix dotze anys. A més hi haurà temps per la Festa del Vers d’Adia Edicions, revetla, horabaixa infantil, la 16a edició de la Fira de Calonge, la cursa popular, el concurs de coques, sopar de germanor...  

Tal com ha explicat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “ha arribat l’hora de celebrar les festes de Calonge 2023, i per això s’ha preparat un programa perquè tothom hi pugui participar i gaudir. Els calongins i calongines sortiran al carrer per passar-ho bé, i desitjam que ningú es quedi sense formar part d’aquests dies tan assenyalats”. 

El programa d’actes complet es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Santanyí, www.ajsantanyi.net.