El municipi de Santanyí ja disposa de dues noves pistes de tenis de terra batuda

L’Ajuntament de Santanyí segueix apostant per equipar el municipi amb instal·lacions esportives de primer nivell per a totes les disciplines que es practiquen al terme. Per això, s’ha executat la construcció de dues noves pistes de tenis de terra batuda al Camp Municipal d’Esports de Santanyí, just devora on hi havia les antigues. Aquests nous equipaments se sumarien a les dues ja existents, i serien les primeres pistes públiques del municipi d’aquesta superfície, que tenen totes les característiques reglamentàries per entrenar i disputar-hi partits oficials.

Amb el mateix projecte també han sumat una nova pista de greenset que es pot adaptar com dues pistes de mini-tenis de 16 x 6,5 m que s’utilitzaran sobretot per a l’escoleta de tenis perquè els més petits aprenguin a jugar.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha visitat recentment el nou equipament amb el primer tinent de batlessa, Joan Gaspar Aguiló, el regidor d’Esports, Martí Bonet, i amb els membres de Club de Tenis Ses Puntetes. Maria Pons s’ha mostrat molt satisfeta d’haver pogut tirar endavant un nou projecte per a la formació d’esportistes al municipi i perquè tothom les pugui emprar: “un terme com el nostre, amb una alta demanda d'instal·lacions esportives, ha d’estar fent feina constantment per atendre les necessitats dels clubs esportius i de la gent. Estam contents que aquestes noves pistes puguin ser una realitat i estam convençuts de què s’aprofitaran moltíssim”.

En total, s’hi han destinat 178.000 euros, i les pròximes passes seran la millora de l’entorn de l’edifici dels vestidors i el bar, que es va aixecar fa tres anys, per integrar l’accés a les pistes.