L’Ajuntament inverteix 100.000 euros en la millora de carrers i evacuació de pluvials a Portopetro

Al nucli de Portopetro, fa uns dies que han començat unes obres per millorar les infraestructures viàries i la canalització de l’aigua de pluja. Així l’Ajuntament de Santanyí invertirà gairebé 100.000 euros entre els carrers Son Durí i s’Auberg, el Passeig des Port, i la plaça del Caló des Moix. La batlessa de Santanyí, Maria Pons, el primer tinent de batlessa, Joan Gaspar Aguiló, i la batlessa pedània de Portopetro, Joana Adrover, han visitat recentment les obres començades al nucli.

Als carrers Son Durí i S’Auberg, i a la zona del Caló des Moix, s’està implantant la xarxa de recollida d’aigües pluvials. L’objectiu és resoldre un problema que s’arrossega de fa temps quan plou molt; l’àrea quedava inundada i provocava problemes de circulació i problemes als veïnats. A més, també s’asfaltarà de bell nou tota la rotonda del Caló des Moix per millorar la seguretat. Per aquesta feina, el consistori compta amb un pressupost de 48.305,64 euros.

Però aquest no és l’únic projecte que té en marxa l’Ajuntament de Santanyí a Portopetro. També han començat les obres per tornar a asfaltar el Passegi des Port, i a més s’aprofitarà per canviar els pendents per enviar l’aigua de pluja cap a la mar. Amb aquestes obres també es modificarà la zona on hi ha els contenidors per guanyar places d’aparcament, i es resoldran els problemes amb les arrels dels arbres que hi ha en aquest punt. Tota aquesta feina al passeig compta amb un pressupost de 47.992,13 euros.

Maria Pons s’ha mostrat molt satisfeta de poder començar aquestes obres: “feia temps que volíem envestir la feina. La legislatura passada es va invertir en altres carrers del nucli per millorar l’asfalt i les voreres. Ara continuam per aquest camí amb aquests trams que ens faltaven, i a més, resolem problemes amb l’evacuació d’aigües pluvials que havien generat problemes als veïnats i negocis d’aquesta part de Portopetro”.

Així, entre les diferents actuacions, l’Ajuntament de Santanyí invertirà 96.297,77 euros, i s’espera que en poques setmanes la feina quedi enllestida.