Nova jornada d’inspeccions per a motos ciclomotors de fins a 125cc a Santanyí

Una altra vegada, gairebé una trentena de motos i ciclomotors de fins a 125 cc han passat la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) al Camp Municipal d’Esports de Santanyí. Aquesta jornada, celebrada avui ha representat una mostra clara de la col·laboració i el compromís de la comunitat local amb la seguretat viària.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha expressat la seva satisfacció per la participació en aquesta jornada, destacant l'impacte positiu per als habitants de la zona: "És una excel·lent notícia que gairebé una trentena de veïns hagin pogut passar la ITV aquí mateix, evitant desplaçaments innecessaris. Hem de reconèixer l'esforç i la flexibilitat de la unitat mòbil per traslladar-se fins aquí i oferir aquest servei essencial. Des de l'Ajuntament, continuarem facilitant la coordinació i la comunicació amb els ciutadans per a futures revisions".

Encara no s'ha confirmat la data per a la propera jornada d'inspeccions de motos i ciclomotors a Santanyí. No obstant això, l'Ajuntament manté el seu compromís de coordinar amb eficàcia i sol·licitar la presència de la unitat mòbil tan aviat com hi hagi suficients vehicles apuntats per a la revisió.

Per a més detalls sobre les pròximes jornades d'ITV i altres serveis municipals, vos podeu posar en contacte amb l'Ajuntament de Santanyí.