La companyia Produccions de Ferro presenta Aquell carrer

10-September-2021
Teatre Principal de Santanyí
20.30 h
3€

Misèria, contraban, sexe, unes vides que conformen un trencaclosques que explica el desenvolupament socioeconòmic d’una barriada perifèrica alhora que ens il·lustren sobre el pensament, la moral i la vida quotidiana del convuls segle XX.

Gomila afirma en primera persona que: “totes aquestes històries em donaven la sensació que traspuaven una sensibilitat, un rerefons d’estimació sincera als veïns, a la gent que conviu amb nosaltres, que avui, que ja no sabem –o feim de no saber- res dels nostres veïns, avui que ja no ens saludam, que ens atrinxeram en la seguretat de dins ca nostra, era necessari reivindicar. “You’ll never walk alone” canten en els estadis de futbol, tot fent professió de fe i expressant un compromís ferm i durador. Mai caminareu sols, per dir que sempre caminarem acompanyant-vos”.

Fitxa artística: dramatúrgia, Toni Gomila; direcció, Ferran Utzet; intèrprets, Catalina Florit i Toni Gomila; espai escènic, Xesca Salvà; construcció i atrezzo, Miquel Buades; vestuari, Pau Aulí; il·luminació, Pep Barcons; espai sonor i vídeo, Joan Miquel Artigues; tècnic de llum, Dani Noceda; tècnic de so, Olivier Auclair; fotografia i disseny del cartell, Francesc Meseguer; producció executiva, Fàtima Riera; comunicació i premsa, Cristina Bugallo; producció, Produccions de Ferro.

Aforament Limitat

Compra d’entrades: www.ticketib.com